Å være rangert som åttende beste skole i Norge, opp seks plasser fra 14. plassen i fjor, er bare kjempebra! Hurra for Hamarskolen og alle elever, foresatte og ansatte! Samtidig vet vi at vi har veldig gode barnehager og for tiden med et nesten løpende inntak og full dekning. Hamar er rett og slett en bra kommune for småbarnsfamilier.

Jeg mener barnehage og skole er våre viktigste verktøy for sosial utjevning. Gjennom gode barnehager og skoler kan vi være med å skape et rettferdig samfunn der alle har like muligheter for å lykkes. Fremdeles er det systematiske forskjeller i hvor mye elever lærer og mange som ikke fullfører og består videregående opplæring. Dette fører til for store ulikheter.

Det er nødvendig at elevers forutsetninger og bakgrunn i større grad gjenspeiles i hvordan skolen møter hver enkelt elev. En god start i barnehagen, tidlig innsats og tilpasset opplæring i hele skoleløpet og gode lærere med tid til hver enkelt er grunnlaget for å få det til.

Jeg er glad jeg er med i et parti som satser på skolen!

Listekandidat Hamar Arbeiderparti

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.